VIRTUAALITAIDENÄYTTELY SYYSKUUSSA  ohjeet

Orimattilan Taideyhdistyksen virtuaalitaidenäyttely syyskuun ajan netissä

Näyttelyyn voivat osallistua vain jäsenemme. Nämä ohjeet löytyvät myös omilta nettisivuiltamme 1.7 alkaen

Lähetä valmiit sivut (eli linkki sivuille) viimeistään 15.8.2020 SUORAAN EEVALLE eevaleppanen@gmail.com.

Eli lähetät vain linkit sivuille ja siellä on kaikki mitä haluat esitellä. Alustaksi käy esim. Instagram, omat webbisivut, Facebook – jos ovat avoimet, jotta näkyvät kaikille.

Otyn sivuilla näkyy vain linkki ja tekijän nimi.
Myöhässä tulevia linkkejä emme voi ottaa vastaan, koska emme pysty jatkuvasti päivittämään sivuja.

TÄRKEÄÄ:

Jokainen tekee omat sivunsa itsenäisesti nettiin. OTY ei valitettavasti pysty antamaan teknistä tukea niiden tekemisessä, emmekä voi tehdä sivuja puolestasi. Kysy tarvittaessa apua lähipiiristäsi sivujen tekoon.

Jokainen on henkilökohtaisesti vastuussa sivujensa sisällöstä eikä OTY vastaa mahdollisista virheistä. Vastaat itse kuvista ja niistä löytyvistä materiaaleista sekä tietojen oikeellisuudesta. Varmistathan mahdollisten niissä esiintyvien henkilöiden luvan julkaisemiseen.

Voit myös kertoa taideharrastuksestasi, omista tapahtumistasi, myydä töitäsi tms. Yhteystiedot sivuillasi tulee siis olla aina suoraan taiteentekijään.  Saat kuukaudeksi hyvän mainospaikan ja näkyvyyttä töillesi sekä mainosta eri foorumeissa.

Näyttelykustannus jäsenellemme on 10 €, jonka maksat tilillemme saatuasi ohjeet. Keräämme tietoja näyttelyn kulusta sekä yhteisesti palautetta tästä uudesta toimintamuodosta.

Virtuaalinäyttely on avoinna syyskuun ajan.

Täällä muutamia esimerkkejä, jos asia on outo:

Vastaan muuten kysymyksiin, terveisin Eeva. Mielellään 6.8. jälkeen.