Orimattilan kirjaston taideseinän varaamisesta ota yhteyttä Pirkko Onnelaan

• MA VARAUS 9.30 -11.00 Toimintakeskus/ HL
  • KE VARAUS 9.30 -11.00 Toimintakeskus/ HL
  • TI  21.5 klo 17.00-18.00 LOPUT KUVISTYÖT 2. palautus pvm. EL

• Muistathan kertoa muutoksista Eevalle!

Taideneulomo jatkaa syksyllä

Marianne Heinosen johdolla Neulomon tarkoituksena on kerätä neulomisesta ja virkkaamisesta kiinnostuneet jäsenet keskustelemaan, ideoimaan ja verestämään neulontataitojaan. Käytämme lankoja kuin maalarit värejä ja luomme kauniita, hauskoja ja hyödyllisiä teoksia. Samalla nautimme mukavasta seurasta ja juomme kupposen kahvia tai teetä.

Tervetuloa mukaan neulomaan "vanhat" ja uudet neulojat! Jokainen tuokoon tapaamisiin omia ideoitaan ja välineitä sekä materiaaleja. Tässä muutamia vetäjän ideoita: Neulegraffiteja (omat mallipalat hyödyntäen), Palapeittoja eri tekniikoilla, Ihanin syyshuivi, Sukkia, sukkia, lapasia, myssyjä ym.

Tulehan mukaan! Osallistumisesta ei veloiteta. Ilmoittautuminen: Marianne puh. 040-7431335, sähköposti: s.marianne.heinonen@gmail.com