Orimattilan kirjaston taideseinän varaamisesta ota yhteyttä Pirkko Onnelaan

Joulukuussa taideseinällä on esillä jäsenemme Raili Lehvän maalauksia.

Tulevia tapahtumia TAIKUSSA,

Erkontie 20, Liikekulman talo, Orimattila

• VAKIOVUOROT/varaukset
  •  MA VARAUS 9.30 -11.00 Toimintakeskus/ HL
  •  KE VARAUS 9.30 -11.00 Toimintakeskus/ HL
  •  TO KUVISKOULU VARAUS 16.00  alkaen syyskuu VK->

Muistathan kertoa muutoksista Eevalle!

OTY "Taideneulomo" syksyllä 2019

Neulomon tarkoituksena on kerätä neulomisesta ja virkkaamisesta kiinnostuneet jäsenet keskustelemaan, ideoimaan ja verestämään neulontataitojaan. Luovuus päästetään valloilleen tai joskus tehdäänkin ihan perusjuttuja. Samalla nautimme mukavasta seurasta ja juomme kupposen kahvia tai teetä.

Taideneulomo kokoontuu Taideyhdistyksen tiloissa eli Taikussa (os. Erkontie 20) keskiviikkoisin. Kokoontumisajat syksyllä 2019:

SEURAAVAT:

JATKAA KEVÄÄLLÄ, AJAT PÄIVITTYVÄT LÄHIAIKOINA.

Jokainen tuokoon tapaamisiin omia ideoitaan ja välineitä sekä materiaaleja. Kirjat ja lehdet ovat mukavia selattavia ja innoitusten lähteitä. Tässä muutamia vetäjän ideoita:

Huivi syysviimoja vastaan.

Tuon erilaisia huivimalleja. Ota sopivia pehmeitä lankoja mukaan jo ensimmäiselle kerralle, jos aihe kiinnostaa.

Palapeittoja neuloen tai virkaten (mm. Kalevala-peitot, isoäidin neliöt)

Sukkia,lapasia, myssyjä ym.

Tulehan mukaan! Osallistumisesta ei veloiteta. Ilmoittautuminen: Marianne puh. 040-7431335, sähköposti: s.marianne.heinonen@gmail.com

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx