Teatteriretkemme on peruttu korona-pandemian vuoksi.

Orimattilan kirjaston taideseinän varaamisesta ota yhteyttä Pirkko Onnelaan

Tulevia tapahtumia TAIKUSSA,

Erkontie 20, Liikekulman talo, Orimattila

Jäsenkirjeet 1/20 lähtivät liikkeelle 24.2.20

Vuosikokous

Hyvät OTY:n jäsenet!

Orimattilan Taideyhdistys ry:n vuosikokous pe 27.3.2020 klo 18:00

Suomessa vallitsevasta poikkeustilasta johtuen siirrämme kokousaikaa myöhemmin ilmoitettavalle päivälle.
Päijät-Hämeenkin nyt ollessa epidemiavaiheessa eivät edes 2-3 hengen kokoontumiset ole suositeltavia.
Toimitamme yhdistyksen anomuksen Orimattilan kaupungin kulttuuritoiminta-avustuksen saamiseksi määräpäivään 3.4. mennessä. Saadun ohjeistuksen mukaan tarvittavat liitteet siihen voidaan toimittaa myöhemmin, sitten kun yleinen kokous on voitu pitää ja se on hyväksynyt tilit ja antanut vastuuvapauden johtokunnalle.

Ennakkotiedoissa mainittu ja jo kovasti odotettu Arvo Huiskon esitelmä pidetään kyllä, ei huolta. Mahdollisesti se onnistuu syyskokouksessa marraskuussa.

Mikäli Sinulla on kysyttävää kokousasiasta, voit olla yhteydessä puheenjohtajaan tai sihteereihin.

Hyvää vointia kaikille, pidetään itsemme ja toisemme terveinä!
Johtokunta

OTY "Taideneulomo" keväällä 2020

Neulomon kokoontumiset ovat peruuntuneet tältä keväältä.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Tämä tapahtuma siirtyy myöhempään ajankohtaan.

18.4 Klo 10-16.00 TAIKUSSA Erkontie 20
Jäsenten toiveesta:
Omatoiminen jäsenten keskeneräisten töiden paja.
Välineenä pastelli ja akvarelli.

Teemme yhdessä omia töitämme ilman ohjaajaa. Omat eväät / välineet mukaan. Mahdollisuus keittää kahvia/ teetä. Jaetaan kokemuksia ja ajatuksia.